flamingorosa.blogg.se

I´m writing and singing about what moves and motivates me. Join my journey in the search for something bigger!

RAW Hallonremmar!

Kategori: Recipes and healthy food

Lovade ju er att ladda upp receptet från de nyttiga (alldelesförbraförattvarasant) recepten som dessutom inte innehöll något socker, mjöl eller mjölkprodukter så det här är också väldigt praktiskt för såna stackare (som jag) som är känsliga eller allergiska mot gluten, laktos eller socker. Här kommer första receptet!
 
Lånar receptet från http://www.rawfoodrecept.com som dessutom har mycket annat smarrigt och sådär härligt nyttigt! 
 
Hallonremmar 
 

Hallonremmar:

  • 500 gram hallon (frysta eller färska)
  • 2 bananer
  • 20 dadlar

Gör så här

  1. Mixa till en slät smet, bred ut på bakplåtspapper i ett minst 0,5 cm tjockt lager (desto tjockare desto segare)
  2. Ställ in i ugn på max 50 grader med luckan på glänt i ca. 8-10 timmar.
  3. Vänd plattan när den är vändbar och torka andra sidan.
  4. Klipp remmar när den är torr och förvara gärna hoprullad mellan två bakplåtspapper.
KLART!
 
Detta är en VÄLDIGT stor sats remmar och som ni ser ska smeten torka i 8-10 timmar. Perfekta är att göra det när ni är lediga, sedan har ni ju snacks till hela veckan, man kan säkert toppa gröten med den, ha den som mellis när man ska dra från skolan direkt till gymmet och behöver en liten energikick efter passet.  
 
Rekommenderar verkligen dessa godingarna! 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: